Anna Netrebko
Anna NetrebkoAnna Netrebko zong in de grote operahuizen over de hele wereld, in de Metropolitan Opera in New York en bij de Weense Staatsopera, in het bijzonder als Donna Anna in Mozarts Don Giovanni of als Adina in Donizetti's L'Elisir d'amore. Sinds 1998 heeft de sopraan treedt regelmatig op de Salzburger Festspiele, onder andere als Donna Anna in Don Giovanni en als Manon Lescaut hij ind gelijknamige opera. 2008 speelde en zong, samen met Rolando Villazón als Rodolfo in La Bohème van Giacomo Puccini.
In de Deutsche Staatsoper Berlin, maakte ze haar debuut als Leonora in de opera Il Trovatore van Giuseppe Verdi, met Plácido Domingo als Graaf di Luna. In deze rol, de kunstenaar ook zegevierde in augustus 2014 in de Salzburger Festspiele productie van Alvis Hermanis in het Festspielhaus op zijn beurt samen met Plácido Domingo.
Van 2007 tot en met 2013. Netrebko werd geassocieerd met de Uruguayaanse bas-bariton Erwin Schrott, 2014 trouwde ze met Azerbeidzjaanse tenor Yusif Eyvazov oorsprong
Aan de Semperoper belichaamde Anna Netrebko zijn eerste Wagner rol: Elsa in Lohengrin, onder leiding van Christian Thielemann. Spannend is of Netrebko, zoals gepland in de komende Bayreuth "Lohengrin" optreedt en realiseerde een droom.
In ieder geval worden de kaarten zeer gegeerd voor hun prestaties, waar het voorkomt, wordt het snel verkocht. Helemaal niet Ticketpool, vind je kunt de tickets voor alle voorstellingen.
 
21.06.18 Berlin, Berliner Staatsoper Ticket & Hotel Alleen tickets
24.06.18 Berlin, Berliner Staatsoper Ticket & Hotel Alleen tickets
29.06.18 Berlin, Berliner Staatsoper Ticket & Hotel Alleen tickets
02.07.18 Berlin, Berliner Staatsoper Ticket & Hotel Alleen tickets
29.08.18 Salzbergen, Grosses Festspielhaus Tickets
09.09.18 Keulen, Philharmonie Tickets
29.04.19 Frankfurt, Alte Oper Tickets
11.06.19 Hamburg, Elbphilharmonie Ticket & Hotel Alleen tickets
13.09.19 Halle, Gerry Weber Stadion Tickets
Zoeken
Ticket Highlights: