Grammy Awards
Grammy AwardsOp zoek naar kaarten voor de Grammy Awards in Los Angeles? De ceremonie Music Awards die vergelijkbaar is met de Oscar in de filmindustrie worden uitgereikt sinds 1959 door de National Academy of Recording Arts and Sciences in Los Angeles jaarlijks op dit moment in totaal 78 categorieën van kunstenaars zoals zangers, componisten, musici en de productie manager en geluidsinstallatie. In februari 2017 zal de 59e Grammy Awards worden gevierd.
De bijbehorende trofee is een sculptuur in Grammophon deels glanzende gouden ontwerp. De drie uur durende tv-show in de avond is beperkt tot de belangrijkste categorieën. Ze zijn voorzien van een aantal van de genomineerde kunstenaars en andere supersterren van de pop.
Duitse winnaars van vorig jaar waren Hanns kamers, Ann-Sophie Mutter, Thomas Quasthoff, Zedd en energiecentrale. << Br /> De meeste Grammys een enkele kunstenaar ontving de klassieke dirigent Sir Georg Solti, gevolgd door Allison Krauss, Michael Jackson en U2.
Tickets voor de 2017 nemen plaats in het Staples Center shows zijn moeilijk aan te komen, want dit is een invitation-only event. Maar we zetten u op de lijst van genodigden.
 
28.01.18 New York, Madison Square Garden Ticket & Hotel Alleen tickets
Zoeken
Ticket Highlights: