Anna Netrebko
Anna NetrebkoDe Salzburger Festspiele, die worden gehouden in Salzburg sinds 1920 elke zomer een van de meest innovatieve culturele festivals in de wereld. Tussen de optredens Hugo wordt traditioneel altijd vertegenwoordigd door Everyman Hofmannsthal op Cathedral Square, zoals concerten van het Wenen en Berliner Philharmoniker. Daarnaast geselecteerde Mozart en Strauss optredens, evenals een divers en hoog kaliber theater, opera en concert programma kamer concerten, recitals, solist concerten en Matinee.
Locaties zijn onder andere Grosses Festspielhaus, Felsenreitschule Pernerinsel, Landestheater Residenzhof, Dom Kollegienkirche, collegiale kerk van de Heiligen Peter en Mozarteum. De algehele artistieke planning van de Salzburger Festspiele in 2015 en 2016 is de verantwoordelijkheid van Sven-Eric Bechtolf. In de winter is ook de Mozart Week vindt plaats, georganiseerd door de Stichting Mozarteum.
Opmerkelijke namen zijn: Bernhard Paumgartner, Franz Schalk, Alfred Roller. Tickets niet voor de hoogtepunten van de Salzburger Festspiele 2016 kan natuurlijk worden gevonden in ons. Casi fan tutte, Le Nozze di Figaro, de liefde van Dane, Don Giovanni, Faust, Manon Lescaut, Thais, West Side Story en Jedermann.
Alfabetische lijst Chronologische lijst
Anna Netrebko
Beethoven-Zyklus
Berliner Philharmoniker
Die Zauberflote - The Magic Flute
Gustav Mahler Jugendorchester
Jedermann
L incoronazione di Poppea
L Italiana in Algeri
Les Percheur de Perles
Londen Symphony Orchestra
Pique Dame - The Queen of Spades
Salome
Wenener Philharmoniker
West-Eastern Divan Orchestra
Zoeken
Ticket Highlights: